Venner

Da vi flyttet fra Oslo til Halden for over ti år siden hadde vi et nettverk med venner og naboer som vi har opprettholdt kontakten med. Sommeren 2010 kom Vigdis og Bjørn på besøk. De er nå bosatte i Brüssel, men sammen med resten av vårt gamle nabolag, «Jørnslauget», har de, minst en gang i året, kommet til Halden. Vi har vært sammen på nyttårsaften, kompelag og bursdag…. Vi har feiret sammen, opplevd turer, opera og teater, men har også grått, over venner som har gått bort.
Noen naboer blir venner. Noen naboer som blir venner oppdager at et stykke bak i tid er man sågar i slekt, «min» Hans og Bjørn er i slekt fra Trøndelag. Naboer som blir venner har ofte barn på samme alder og det var tilfelle i vårt gamle nabolag og derfor var det mye kontakt gjennom hyppige foreldremøter, fotballturneringer, korps og natteravn …….
Snart er det tid for flere opplevelser, lutefisk på Lorry, nyttårsfeiring i Gamlebyen og operaen Carmen på Fredriksten festning i Halden i juni 2011. Gode venner er godt miljøvern for kroppen.
Her er noen av dem samlet ved en tidligere anledning hjemme hos oss.

Fra et vennelag i Halden i 2001

Om Wenche Erichsen

Født i 1957 i Oslo, bor nå i Halden der jeg er daglig leder ved Halden Frivilligsentral. Er gift og har barn og barnebarn. Allsidige interesser, samfunn og kultur.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Venner

  1. Edvin M sier:

    Hei Wenche ,
    fin blogg du har , spennende og orienterende…….
    Kommer en tur sørover i februar 9. , blir helt sikkert nå ;)) Håper dere er hjemme i den tida , blir til over helga , skal besøke Tone , helg og dere så det er mange muligheter…

    Edvin 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s