Olav

Det begynte med at en gruppe musikk og sangglade mennesker hadde funnet hverandre og dannet en visegruppe i Halden. De kalte gruppen «1881», ikke for lettere å finne numre, men rett og slett for at den yngste deltakeren var 18 år og den eldste 81. = Visegruppa 1881.
I 2010 er fortsatt visegruppa aktiv, øver på Frivilligsentralen i Halden hver mandag og reiser rundt og underholder der de blir invitert. Nå har noen av deltakerne sluttet, blant annet hun som var 18, men andre har kommet til, og den eldste har fylt 87, mens det er to som er 28 år.
Det er eldstemann, Olav, jeg vil skrive om her i julekalenderen min, som handler om mennesker jeg møter.
Olav er en god, snill, ærlig, humoristisk og klok mann. Olav er ikke bare med i visegruppa og synger. Han er den som får mest oppmerksomhett og med rette. Olav har ikke bare god stemme, han har også god hukommelse og om det er tre eller 14 vers på visene, så kan Olav de alle sammen. I Halden er det svært mange som kjenner Olav og mange trekker frem hans glansdager som fotballkeeper på Kvik Halden, mens andre skryter av hans personlighet, som respektert ansatt, som en som virkelig så medarbeidere, venner og kolleger. Jeg har kjent Olav siden jeg startet i min jobb som daglig leder ved Halden Frivilligsentral. Han er gøyal, unik og er fortsatt med og gjør stor samfunnsnyttig innsats. Hurra for Olav!

Eldst og yngst, sammen på øvelse med 1881

Om Wenche Erichsen

Født i 1957 i Oslo, bor nå i Halden der jeg er daglig leder ved Halden Frivilligsentral. Er gift og har barn og barnebarn. Allsidige interesser, samfunn og kultur.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s