Noen som kjenner seg igjen?

Sånn går det, når det ikke går ...

– Til din informasjon er det før årets sesongsproduksjon gjort forbedringer på lokket slik at det skal være enklere å bruke glasset….. sto det å lese i brevet fra Stabburet som min mann fikk tilsendt etter at han for en tid tilbake, temmelig uhøflig, overøste forbrukertelefonen med noen upassende ord, etter å ha skrudd, lagt i varmt vann, spiddet og hakket i stykker et lokk på sylteagurkglasset, uten å oppleve annet enn at det flytende innholdet rant utover kjøkkenbordet, hans skjorte, utover vår golden retriever og ned i tregulvet.
Jeg har en mann, som til tider, kan være i overkant tålmodig, forståelsesfull og utholdende, men dette glasset med sylteagurk, fikk virkelig trønderen til å nærmest fly i flint à la en Eyvind Hellstrøm.
– Vi setter pris på tilbakemeldinger fra våre forbrukere, sto det videre å lese i brevet en vennligsinnet hilsen Forbrukerservicen ved Stabburet. I i brevet som kom allerede dagen etter utblåsingen fra trønderen, som til de grader, blåse i barten på kjøkkenet denne dagen.
Så kom det noe godt ut av det, i form av et Universal presentkort à kr 100,-, samt vedlagt en lokkåpner, som – forbrukerservicen håper vil være til hjelp.-
– Takk for at du ga beskjed, – ble brevet avsluttet med.
Og den tok jeg til meg. Jeg som fra før har minst fem sylteagurkglass med istykkerslåtte lokk, stående i skapet….
Vi går kanskje inn i høysesongen når det gjelder disse agurkene i lake. Da kan det være greit å være opplyst om at ifølge forbrukerservicen på Stabburet har de nå jobbet med å forbedre kvaliteten på lokkene og de startet i juli i år med endrede lokk. Så da så.

Om Wenche Erichsen

Født i 1957 i Oslo, bor nå i Halden der jeg er daglig leder ved Halden Frivilligsentral. Er gift og har barn og barnebarn. Allsidige interesser, samfunn og kultur.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

2 svar til Noen som kjenner seg igjen?

  1. annikenroil sier:

    Så morsom du er Wenche, fikk meg en god latter på morgenkvisten.
    Nå blogger du, har du fått bedre tid nå i julestria? : )

    • ha-ha. Nei ikke bedre tid, men brukete noen av timene på natta, når jeg likevel er oppe for å jobbe hardt, for å unngå at vannrørene fryser igjen, med vifteovn og rennende vann……. som durer og suser SÅ JÆVLIG at jeg ikke får sove likevel. Vel, litt kriser må til. Nå har det vært en rørlegger og gjort ferdig jobben her og dermed er faren over, for denne gang. Kulda også virker det som, akkurat nå.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s