Kom på sykkel

Her en han i depoet på frivilligsentralen, med ødelagt hjul

I jobben min som daglig leder på en frivilligsentral er ingen dager like. Jeg er heldig og treffer mange spennende mennesker og på mandag kom en syklist innom etter å ha syklet rundt i verden i mange år. På 30 års dagen sin kom han til Halden med et ødelagt sykkelhjul og fikk sette inn sykkelen for noen dager i våre lokaler. Eventyreren og bakeren Krzysztof Chmielewski er fra Polen og har jobbet seg i gjennom ulike verdensdeler og tar både tog, haiker og sykler, mens han noen steder stopper og tar de jobbene han kan få. Han viste villig notater fra de forskjellige stedene han har vært, om spennende møter med mennesker i Karasjok, Marokko og Gambia blant annet.
Akkurat nå er sykkelen strandet i Halden og om noen dager er kanskje 30 åringen igjen på sykkelhjul, men for øyeblikket, altså til fots for å feire 30 års dag og juletid.
FLERE MØTER
Tenkte dette kunne bli min egen lille julekalender. Et nytt møte mellom mennesker hver dag i desember.

Om Wenche Erichsen

Født i 1957 i Oslo, bor nå i Halden der jeg er daglig leder ved Halden Frivilligsentral. Er gift og har barn og barnebarn. Allsidige interesser, samfunn og kultur.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar