NYFØDT OG ALLEREDE 18

Min yngste datter fylte nylig 18 år og møtet med henne er selvsagt noe av det vakreste og sterkeste jeg har opplevd av alle , – møter mellom mennesker. Møte med den nyfødte er jo også noe annet enn et flyktig møte – Hei, hyggelig å møte deg. Vi sees kanskje igjen en dag…..

Vildes første møte med sine søsken i oktober 1992

Dette spesielle møtet i oktober for atten år siden var et møte og et øyeblikk da jeg virkelig kjente en pakt, en ferdig underskrevet avtale, om å følge hverandre fra den første dagen, selve fødselsdagen og i alle dagene som kommer – og så, etter noe som for meg kjennes som en tid som et slags….ja, et sus i sivet/livet……, er også Vilde nå i ferd med å bli voksen, avslutte videregående skole, planlegge for fremtiden og hun har også fått førerkort, eller tatt lappen som vi helst sier det.
Jeg har hørt det så mange ganger. Hvor er det årene blir av?… Tenk at de som var så små, som skulle beskyttes, oppdras…..har nå blitt ansvarsfulle, kloke og varme fine unge voksne med alt som følger med. Og nå er det mange nye spennende møter med Vilde og hennes tre søsken, Eivind, Silje og Stig. Gjennom disse fire flotte barna har det også blitt mange morsomme og givende møter med deres venner og kjærester og også deres familier…..
På julaften samles vi alle sammen og da skal jeg passe på og plassere dem i badekaret, som jeg har hatt for vane en rekke ganger opp gjennom årene. Julen er tiden for tradisjoner og det er nok best å gjøre som vi pleier.

Fire barn i badekaret sommeren 2010

Badekarfotograferingen har ikke alltid vært like populært. smil! på kommando har ikke vært lett og noen ganger har det vært både trangt og glatt i badekaret og dessuten – i naturen ruver fjellene og i hjemmet bagatellene….
Med et stort ønske fra meg om at jeg og mange med meg får en riktig god førjulstid med spennende møter med interessante, sanne og positive mennesker.

Om Wenche Erichsen

Født i 1957 i Oslo, bor nå i Halden der jeg er daglig leder ved Halden Frivilligsentral. Er gift og har barn og barnebarn. Allsidige interesser, samfunn og kultur.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s