SEIER

Drillo-effekten kan gi jubel på Kypros i kveld. Ifølge vår neste landslagssjef Ståle Solbakken, er det norske laget i dytten! – som aldri før, uttalte Solbakken i et intervju med VG nylig. Hva er det så med denne Egil Drillo Olsen som selv sier han er sikker på at du ikke trenger å tro for å utføre mirakler.
Det handler om noe så enkelt som relasjoner og om å bli klok. Drillo har på sine eldre dager (68) blitt mer opptatt av relasjoner. Han sier selv i et intervju med Dagbladet/Magasinet at han ikke engang klarer å sette ord på det han har lært, men at det handler om at han tidligere var mest opptatt av faget, og han glemte spilleren bak. Nå han nå får en ny gruppe spillere, tar han en samtale med hver og en, ikke bare om fotballrelaterte spørsmål, men om hvem de er og hva slags menneske han har med å gjøre.
Ifølge Drillo gjorde han ikke det da han var ung – det vil si, førti, men på spørsmål om han nå begynner å bli myk, svarer han – Det er mulig det.
Drillo sier selv at han er blitt mer opptatt av relasjoner.
Drillo er klok.

Egil Drillo Olsen Foto:NFF

Om Wenche Erichsen

Født i 1957 i Oslo, bor nå i Halden der jeg er daglig leder ved Halden Frivilligsentral. Er gift og har barn og barnebarn. Allsidige interesser, samfunn og kultur.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized og merket med . Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s